Somettaja/Rekrytointiapulainen

HR with you Oy on pieni ja melko uusi yritys, joka tekee rekrytointia, suorahakua ja henkilöstöhallinnon tehtäviä muille yrityksille. Yrityksen toimisto sijaitsee Oulunkylässä ostoskeskus Ogelin 2. kerroksessa.

Työt henkilöstöhallinnossa edellyttävät empaattisuutta, oikeudenmukaista luonnetta ja ihmisläheisyyttä. Hakijamarkkinointi on isolta osin myös viestintää, ja se edellyttää ideoivaa ja ulospäinsuuntautunutta luonnetta sekä sujuvaa kynää tai videonteko-/valokuvaustaitoja.

Tehtävänämme on tavoittaa potentiaalisia työnhakijoita asiakasyritystemme tarpeisiin. Työnkuva on vapaa ja valittavalla henkilöllä on mahdollisuus vaikuttaa omiin tehtäviinsä. Kiinnostus ja motivaatio saavat ohjata tehtävän toteuttamista.

Tehtävä sopii viestinnästä kiinnostuneelle avoimelle ja oma-aloitteiselle 9-luokkalaiselle. Työn ajankohta on 3.-14.6.2019. Päivittäiset työajat pyritään sopimaan työntekijän omiin aikatauluihin sopiviksi.

Tehtävään valitulle tarjoamme palkan lisäksi opastusta henkilöstöhallinnon tehtävänkuviin tai viestinnän työhön, kiinnostuksesta riippuen. 

Jos tämä toimenkuva vaikuttaa sinulle sopivalta, lähetä hakemus sähköpostilla rekrytointi@hrwithyou.fi. Kerro hakemuksessa, miksi olet kiinnostunut tästä tehtävästä ja miten lähtisit toteuttamaan tehtävää. Voit kysellä lisää sähköpostitse tai numerosta 0405244096 soittamalla tai Whatsappin kautta (Reija Laurell).