Lavasterakentaja ja -roudausapulainen kesäteatteriin

HIT Helsinki tuottaa kesäisin ulkoilmateatteria lapsille ja koko perheelle. Lähtökohtana on lapsen oikeus taiteeseen ja perheiden yhdessäolo. Kesäpäivän teatteriretki voi olla monelle lapselle sellainen kokemus, joka muistetaan vuosia jälkeenpäin. Palkkaamme nyt kesätöihin kesäsetelin omaavia nuoria. Voit hakea työpaikkaa, jos olet reipas, viihdyt ulkona ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Erityisplussaa saa oma-aloitteisuudesta ja kekseliäisyydestä erilaisten yllättävienkin tilanteiden edessä. Paikkoja on runsaasti. Yhden työntekijän työpanos on yhteensä 60 tuntia.

Työtehtäviin kuuluvat mm. lavasteiden ja katsomon roudaus ja rakennus ja esityksen jälkeen purku, Tervasaaren siivous, yleinen järjestys, asiakkaiden opastus ym. kesäteatterissa tarvittavat hommat. Työ on aika ajoin fyysistä, joten hyvä fyysinen kunto auttaa tehtävien hoidossa. Kaikkiin tehtäviin opastetaan. HIT Mini tarjoaa hauskaa kesätekemistä neljästä kahdeksaan tuntia päivässä, noin neljänä päivänä viikossa raikkaassa ulkoilmassa Helsingin Tervasaaressa, parhaat työkaverit iloisessa teatteriseurueessa, teatteria vaikka joka päivä ja litroittain kahvia. Kaikki työntekijät vakuutetaan tapaturmien varalta.

Tule mukaan pitämään hauskaa, viihtymään ja tekemään töitä!
Täytä työnhakulomake viimeistään 15.3. Kutsumme hakijat haastatteluihin huhtikuun aikana.


HIT Helsinki hakee myös vapaaehtoisia auttamaan Lapsimessuilla. Mainitse hakulomakkeessa, jos haluat tulla Lapsimessuille vapaaehtoiseksi ja samalla tutustumaan meihin ja teatterin maailmaan! Lapsimessut pidetään Helsingin Messukeskuksessa 17.-19.4. ja töitä tehdään kahdessa kuuden tunnin vuorossa kaikkina päivinä. Voit valita, että tulet yhtenä, kahtena tai kaikkina kolmena päivänä.