Kesätalkkari tai viherpeukalo pientaloyhtiön kunnossapitoon (Tammisalossa)

Viihdytkö ulkosalla ja nautitko puutarhatöistä? Onko sinulla silmää siisteydelle, järjestykselle ja estetiikalle? Entä pysyykö sinulla pensseli kädessä? Etsimme reipasta ja tunnollista viherpeukaloa ja/tai kesätalkkaria pientaloyhtiön monipuolisiin ulko- ja sisätilojen hoito-, kunnostus- ja puhtaanapitotehtäviin Kaakkois-Helsingin Tammisaloon.

Työ sisältää pienkerrostalokiinteistön huolto- ja puhdistustöitä (esim. maalaustöitä, pihan kunnostusta, sammaleen poistoa, pensaiden ja aitojen leikkuuta, mullanlevitystä,  talosaunan ja kylpyhuoneen pesua, talon varaston tyhjennystä, kukkapenkkien istutuksia ja marjapensaiden hoitoa sekä rappukäytävien siivousta ym). Vaikka oletkin reipas, ahkera ja omatoiminen, saat toki ohjeistuksen tehtäviin.

Palkkaamme 1-2 peruskoulun 9-luokkalaista töihin kesäsetelillä. Sopimukseen sisältyy 60 työtuntia per työntekijä. Työskentelyjakso on sovittavissa joustavasti, mutta olisi hienoa, jos voisit aloittaa jo alkukesästä. (Kesätyön päätyttyä on tarpeen vaatiessa myös mahdollista sopia erikseen jatkosta, jolloin palkka TES:n mukaan). Palkka kesätyöjaksolla8 eur/h.

Kerro meille itsestäsi ja siitä miksi uskoisit olevasi sopiva kesätalkkari ja/tai viherpeukalo taloyhtiöömme. Kannattaa hakea pian, koska kutsumme hakijoita haastatteluun jo ennen hakuajan päättymistä.