Jäätelönmyyjä

Onko jäätelö lempiherkkusi ja kesä suosikkivuodenaikasi? Oletko vähintään 15 vuotta täyttänyt, todella asiakaspalveluhenkinen, erityisen reipas, 100% luotettava ja oma-aloitteinen? Löytyykö persoonastasi aurinkoisuutta ja sosiaalisuutta? Mikäli vastasit näihin kysymyksiin “KYLLÄ“, hae meidän huippuun jäätelötiimiimme!  

Jäätelönmyyjän työssäsi korostuu se, että sinulta löytyy intoa palvella jokainen asiakas yksilöllisesti ja hymy huulessa. Työ on osittain täysin itsenäistä, joten vastuullinen ote työntekoon on välttämätöntä. Työyhteisömme haluamme rakentaa reippaista ja ystävällisistä tiimipelaajista. Aiempi työkokemus ei ole välttämätöntä. Tärkeintä on nimenomaan se, että asenne uuden oppimiseen ja työn tekemiseen ovat kohdallaan! Saat tarvittavan perehdytyksen tehtäviisi. Hygieniapassi tulee olla hankittu tai hankkia viimeistään ennen työtehtävien alkua. Asiakkaiden kanssa tulee pystyä kommunikoimaan sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Työt alkavat sopimuksen mukaan, tarvitsemme työntekijöitä koko kesäksi. Kausi alkaa huhti-toukokuussa ensimmäisten aurinkoisten jäätelökelien saapuessa ja loppuu syyskuussa syyskelien tultua Suomeen.

Vastuullisille ja tunnollisille työntekijöille tarjoamme luotettavan ja pidetyn työnantajan. Meille on erittäin tärkeää, että jokainen työntekijä viihtyy työssään, ja saa parhaat mahdolliset eväät siihen, että voi loistaa työssään! Tuemme yksilöiden vahvuuksia ja omalla aktiivisuudella on mahdollisuus myös vaikuttaa asioihin. Noudatamme alan työehtosopimusta.  

Lähetä videohakemuksesi ja CV:si 31.3. mennessä. Huomioimme ainoastaan videohakemukselliset hakemukset, joissa on mukana oikeaoppinen CV. Haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin ollaan yhteydessä kahden viikon sisällä videohakemuksen lähettämisestä. Vakuuta videossasi, miksi juuri sinä olisit huipputekijä tiimiimme tulevaksi kesäksi tekemään kaikkien aikojen jäätelökesää 2019!

Lähetä hakemus, sekä mahdolliset kyselyt osoitteeseen: jaatelokioskisenaatintori@hotmail.com

Muille työnantajille tiedoksi: ilmoituksen kopioiminen kielletty.

Työpaikan osoite Senaatintori / Kaivopuisto, 00140 HELSINKI
Työ alkaa sesonki: huhtikuu-syyskuu
Työaika osapäivätyö, klo 9-22 välillä, päivittäinen työaika vaihtelee
Työn kesto 1 – 3 kk
Haku päättyy 31.03.2019
Työpaikkojen määrä: 10kpl