Jäätelönmyyjä

Onko jäätelö lempiherkkusi ja kesä suosikki vuodenaikasi? Oletko 15 vuotta täyttänyt, todella asiakaspalveluhenkinen, erityisen reipas, 100% luotettava ja oma-aloitteinen? Löytyykö persoonastasi aurinkoisuutta ja sosiaalisuutta? Mikäli vastasit näihin kysymyksiin myöntävästi, hae meidän huippuun jäätelötiimiimme!

Jäätelönmyyjän työssäsi korostuu se, että sinulta löytyy intoa palvella jokainen asiakas yksilöllisesti ja hymy huulessa. Työ on osittain täysin itsenäistä, joten vastuullinen ote työntekoon on välttämätöntä. Työyhteisömme haluamme rakentaa reippaista ja ystävällisistä tiimipelaajista. Aiempi työkokemus ei ole välttämätöntä. Tärkeintä on nimenomaan se, että asenne uuden oppimiseen ja työn tekemiseen ovat kohdallaan! Saat tarvittavan perehdytyksen tehtäviisi. Hygieniapassi tulee olla hankittu tai hankkia viimeistään ennen työtehtävien alkua. Asiakkaiden kanssa tulee pystyä kommunikoimaan sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Vastuullisille ja tunnollisille työntekijöille tarjoamme luotettavan ja pidetyn työnantajan. Meille on erittäin tärkeää, että jokainen työntekijä viihtyy työssään, ja saa parhaat mahdolliset eväät siihen, että voi loistaa työssään! Tuemme yksilöiden vahvuuksia ja omalla aktiivisuudella on mahdollisuus myös vaikuttaa asioihin. Noudatamme alan työehtosopimusta. Työt alkavat sopimuksen mukaan, tarvitsemme myyjiä eripituisiin työsuhteisiin koko sesongin ajaksi (noin huhtikuun puolivälistä syyskuun loppupuoliskolle).

Lähetä MAKSIMISSAAN 1 minuutin mittainen videohakemuksesi ja CV:si 31.3. mennessä. Huomioimme ainoastaan videohakemukselliset hakemukset, joissa on mukana oikeaoppinen CV. Haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin ollaan yhteydessä kahden viikon sisällä videohakemuksen lähettämisestä. Vakuuta videossasi, miksi juuri sinä olisit huipputekijä tiimiimme tulevaksi kesäksi tekemään kaikkien aikojen jäätelökesää 2020!